Tempahan Bilik Seminar Shah Alam Kota Kemuning

Anda Berminat untuk tempahan Bilik Seminar/ Bengkel / Meeting atau Majlis Lain-lain dengan harga yang berpatutan, bersih dan selesa, mudah parking dan di area sekitar Shah Alam ?

Jom tempah Bilik Seminar Shah Alam (LEADSPACES) yang di kelola oleh ASL Training & Consultancy Sdn Bhd.

Pengggunaan bilik ini sesuai untuk jalankan seminar atau bengkel, sesuai juga dijadikan bilik diskusi, bilik conference, ingin menjalankan kelas tambahan atau menjalankan majlis kecil-kecilan.

Training Room Rental Shah Alam- ProgramUsahawan.com

Gambar 1: Set Up untuk diskusi atau meeting

 

Kenapa Bilik seminar Shah Alam (LEADSPACES) ini sangat sesuai untuk anda?

  • Menawarkan kapasiti wifi unifi berkelajuan tinggi boleh menyokong ramai pengguna dalam 1 masa.
  • Tempat bilik training kami mudah di aksess kerana berdekatan dengan exit lebuh raya kesas.
  • Menawarkan harga yang berpatutan dengan kemudahan yang disediakan. Harga terbaik yang akan kami sediakan untuk pelanggan tetap kami.
  • Mudah parking dan berdekatan juga dengan ”Shopping Mall” AEON Big.
  • Mempunyai keselesaan kepada mereka yang menggunakannya kerana mempunyai “Aircond” yang boleh menampung peserta yang ramai.

sewa bilik training shah alam-programusahawan.comGambar 2: Set Up untuk kelas, seminar atau bengkel.

 

Kebiasannya pelanggan yang menempah Bilik Seminar Shah Alam (LEADSPACES) ini mereka sangat suka segala fasiliti yang di sediakan di sini antaranya adalah Pa Sistem, Projektor, Layar Putih, 1unit -Mikrofon (Cordless), Flip Chart, Mini Pentas, Wire Audio, Free Wifi dan mempunyai Air Conditioner / Penghawa dingin sama ada di lobby atau di dalam bilik latihan.

Jom Sertai Kami Hari ini

Dapatkan diskaun, tip, peluang, jaringan perniagaan serta beberapa manfaat lain. Keahlian adalah percuma .

I agree to have my personal information transfered to GetResponse ( more information )

www.ProgramUsahawan.com

Senarai Kursus dan Latihan Usahawan

 

Sewa bilik latihan-programusahawan.com

Gambar 3: Kemudahan Set Sofa untuk tempat menunggu.

 

Antara kemudahan lain yang di sediakan di sini adalah Surau, “Free Flow” Air Alkaline Dr Jabbar, Tempat Menunggu (Sofa Set), Tandas (Lelaki & Perempuan), Ruang Tambahan , Pantri, “Soccer Table” -Play Area serta kemudahan tandas lelaki dan perempuan.

 

Sewa bilik training shah alam-programusahawan.com

Gambar 4: Kemudahan “Play Area” untuk keselesaan pelanggan.

 

Pastinya anda tertanya-tanya Bilik Seminar Shah Alam (LEADSPACES) ini memuatkan berapa ramai? Untuk pengetahuan pembaca, Bilik Seminar Shah Alam (LEADSPACES) ini memuatkan seramai 30-40 orang dalam satu-satu masa jika termasuk meja dan kerusi. Jila tempahan Bilik Seminar Shah Alam (LEADSPACES) hanya kerusi boleh memuatkan 50-60 orang dalam satu-satu masa.

 

sewa bilik seminar shah alam selangor-programusahawan.com

Gambar 5: Kapasiti memuatkan seramai 30-40 orang dengan meja dan kerusi

 

Kelebihan lain Bilik Seminar Shah Alam (LEADSPACES) ini adalah ianya berdekatan dengan hotel-hotel yang berdekatan di sekitar sini. Antara hotel yang berhampiran kami adalah seperti :

  • Le Garden Hotel Kota kemuning
  • Hotel 99 Kota kemuning
  • Orenge hotel kota kemuning
  • Kino hotel Kota kemuning

Kami sarankan anda menggunakan perkhidmatan agoda atau hotel.com kerana anda boleh mendapatkan harga lebih murah berbanding dengan harga “walk-in” terus di hotel.

bilik seminar untuk disewa shah alam-programusahawan.com

Gambar 6: Mempunyai mini pentas 

Untuk pengetahuan pembaca, kami sering menjalankan kursus , seminar dan bengkel di sini dan kebanyakkan yang kami dapat respond yang positif dan berminat untuk menjalankan lagi program di Bilik Seminar Shah Alam (LEADSPACES) ini.

sewa bilik training shah alam-programusahawan.com

Untuk tempahan sangat mudah anda hanya perlu isi borang online atau menghubungi terus kami di talian 03-51314978 untuk mengetahui sama ada bilik latihan kami terdapat kekosongan atau tidak. Waktu dan dari untuk di sewa bergantung kepada anda kerana terdapat harga yang berbeza antara hari bekerja atau hujung minggu.

Jika anda ingin membuat tempahan dengan tambahan-tambahan lain seperti sewa laptop, atau nak bilik latihan di Shah Alam sekali dengan khidmat katering, jangan menjadi satu masalah buat anda. Hanya menghubungi terus kami di talian 03-51314978 dan kami akan memberikan sebut harga yang berpatutan untuk anda.

Jika nak lakukan Tempahan Bilik Seminar Shah Alam

SILA HUBUNGI -03-51314978

 

(Visited 222 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Scroll to Top