Jaringan Perniagaan dan padanan Perniagaan

BUSINESS NETWORK & BUSINESS MATCHING JARINGAN, PELUANG DAN PADANAN PERNIAGAAN

P/S: Manfaat ini hanya diberikan secara PERCUMA kepada Alumni/Ahli Innercirle Program Usahawan berdasarkan terma & syarat.

JARINGAN PERNIAGAAN.

  • Jika berminat untuk kami memperkenalkan perniagaan anda pada Jaringan ProgramUsahawan.com kami sangat alu-alukan. Anda boleh mengisi borang di bawah pada ruangan yang di sediakan selepas itu maklumat akan kami salurkan pada email , media sosial, group whatsapp dan sebagainya. 
  • Kami juga akan mengadakan Program Jaringan Perniagaan pada setiap tahun di mana mereka yang berminat atau sudah mempunyai perniagaan, berkumpul dan melakukan aktiviti serta perkongsian tip perniagaan. Anda boleh lihat beberapa program yang telah kami jalankan untuk aktiviti jaringan perniagaan : 

PADANAN PERNIAGAAN.

  • Jika mempunyai peluang untuk padanan perniagaan anda boleh mengisi borang yang disediakan pada ruangan di bawah dan pihak kami akan hubungi anda nanti 
  • Contoh padanan perniagaan adalah , ” Saya perlukan Pembekal yang boleh supply barangan printing. Jika ada hubungi di talian XXXXX. “
  •  

Jika anda mempunyai sebarang peluang perniagaan yang hendak di kongsikan ataupun anda perlukan bantuan untuk padanan perniagaan, sila isi maklumat di bawah:

Testimoni ProgramUsahawan.Com

(Visited 713 times, 1 visits today)
Scroll to Top