Testimoni Program Usahawan 

Setiap usaha pasti ada hasilnya jika letakkan pemberat kejayaan. Dengan pengalaman, kepakaran, kemahiran dan nilai yang diterapkan melalui program yang dibina dan dikemaskini sejak tahun 2004, ASL berjaya membina dan membawa kumpulan usahawan ke satu peringkat yang lebih tinggi.

Berikut adalah sebahagian perkongsian testimoni yang pernah bersama ASL Training bagi mendapatkan latihan serta bimbingan di dalam bidang keusahawanan. Kejayaan mereka adalah hasil dari usaha mereka dan menjadi kebanggaan kami dalam melahirkan serta meningkatkan potensi keusahawanan dikalangan peserta program.

Klik Gambar di bawah untuk melihat testimoni kami.

Program keusahawanan dinilai berdasarkan objektif dan matlamat yg ditetapkan rakan strategik kami, akan tetapi matlamat utama ASL dalam pembangunan keusahawanan adalah melihat kelahiran usahawan mahupun anjakkan paradigma usahawan dan setidak-tidaknya penerapan nilai keusahawanan dalam peserta program. Teknik dan metodologi yang diguna pakai terbukti berkesan dan telah diuji dan ditambah nilai dengan tenaga pakar dalaman dan luaran berjaya menjadi kayu ukur pada usaha yang dilakukan.

Pembentangan & Perbincangan Kertas Kerja

Anda berminat untuk menjemput kami untuk membuat pembentangan dan perbincangan berkaitan kertas kerja anda ?

Apa Kata Alumni Program Usahawan ?

(Visited 2,999 times, 1 visits today)
Scroll to Top