khidmat perundingan diskusi & perkongsian

Salah Satu Manfaat ProgramUsahawan.com Inner Circle

P/S: Manfaat ini hanya diberikan secara PERCUMA kepada Alumni/Ahli Innercirle Program Usahawan berdasarkan terma & syarat.

1) #CofeeTalk 

  • Program Ini Khas di buka kepada Mereka yang berada dalam ProgramUsahawan Inner Circle. #CoffeTalk ini merupakan program santai bersama mentor jemputan di mana kita borak-borak bisnes dan mendengar perkongsian mengenai cabaran keusahawanan yang beliau hadapi sebagai sumber inspirasi bersama.
Rina Salleh Butik - Coffee Talk -Program Usahawan
Cabaran Usahawan SMART-Mohammad Aslam

2) #1HourBizTalk

  • Program Ini Khas di buka kepada Mereka yang berada dalam ProgramUsahawan Inner Circle. #1HourBizTalk di jalankan selama 1 jam sahaja dan ini merupakan program bersama mentor pakar dalam pelbagai bidang keusahawanan dijemput di mana beliau memberikan perkongsian perkongsian pengalaman berniaga, tip usahawan dan juga peluang perniagaan.

3) #UsahawanPMTepi

  • Program Ini Khas di buka kepada Mereka yang berada dalam ProgramUsahawan Inner Circle. #UsahawanPMTepi merupakan inisiatif Tim ProgramUsahawan.com sendiri dalam memberikan maklumat mengenai beberapa pertanyaan dari Alumni Peserta ProgramUsahawan.com dan juga memberi ruang jika mereka mempunyai produk untuk buatan sendiri dan minat untuk pasarkan pada jaringan ProgramUsahawan.com
ProgramUsahwan Pm Tepi

Testimoni ProgramUsahawan.Com

(Visited 387 times, 1 visits today)
Scroll to Top