Terma dan Syarat Program

[AMARAN] – SILA PASTIKAN NAMA (MENGIKUT IC), NO. HP & EMEL ANDA DITULIS DENGAN BETUL! JIKA TAK, KEMUNGKINAN BESAR ANDA TAK AKAN DAPAT INFO TERBARU DARI KAMI.

[PENTING] – SILA HUBUNGI KAMI DI TALIAN 03-51314978 SELEPAS BUAT BAYARAN UNTUK TUJUAN PENGESAHAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS MEREKA UNTUK APA-APA KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN, KOS ATAU CAJ TAMBAHAN YANG MUNGKIN TIMBUL DARIPADA KEGAGALAN UNTUK MENGESAHKAN DENGAN KAMI SEBELUM MEMBUAT PENGATURAN SEDEMIKIAN DAN MEREKA YANG TELAH BUAT BAYARAN SECARA ONLINE TRANSFER TETAPI TIDAK MENGISI BORANG ONLINE DAN KEPILKAN BUKTI PEMBAYARAN.

> TERMA PEMBAYARAN

Berikutan pemulangan borang pendaftaran, bayaran penuh diperlukan dalam sepuluh (10) hari bekerja dari tarikh pengeluaran invois atau surat aku janji (LOU). Bayaran atau LOU mesti diterima sebelum tarikh pogram/latihan. Resit akan dikeluarkan apabila dibayar. Oleh kerana tempat latihan yang terhad, kami menasihatkan pendaftaran awal.

> PEMBATALAN / PENGGANTIAN PENDAFTARAN

Pembatalan pelanggan mesti diterima secara bertulis oleh EMEL dua (2) minggu sebelum program dijalankan. RM 50  kos akan di ambil dari jumlah pemulangan harga kursus yang dipersetujui sebagai menanggung kos pemasaran, pengurusan dan lain-lain dan jumlah selebihnya akan diberikan.

Semua tempahan membawa 50% liabiliti pembatalan sekiranya notis yang diberikan adalah kurang daripada dua (2) minggu dan 100% liabiliti pembatalan 7 hari sebelum program.

Tidak membayar atau tidak hadir tidak bermaksud pembatalan. (Walau bagaimanapun, set dokumen yang lengkap akan dihantar kepada anda. Penggantian adalah dialu-alukan pada bila-bila masa. Semua pembatalan pendaftaran hendaklah dibuat secara bertulis).

Kadar caj payment gateway yang termasuk semasa pembayaran tidak akan dipulangkan kerana perkhidmatan pembayaran itu telah dikenakan semasa urusan pembayaran dan apabila pembayaran telah dibuat mengikut kadar caj yang di persetujui.

Untuk process “REFUND” akan mengambil masa 30 hari bekerja.

ProgramUsahawan.com berhak untuk menukar kandungan tanpa sebarang notis.

HAKCIPTA DAN LAIN-LAIN –

Semua hak-hak harta intelek dalam semua bahan yang dihasilkan atau diedarkan oleh kumpulan yang berkaitan dengan program ini terpelihara dengan jelas dan apa-apa salinan tanpa izin, penerbitan atau pengedaran adalah dilarang.

NOTA PENTING:

Sekiranya jika ASL Training & Consultancy Sdn Bhd tetap membatalkan program ini atas apa jua sebab, (termasuk tetapi tidak terhad kepada mana-mana kuasa berlakunya) dan dengan syarat bahawa program itu tidak ditangguhkan ke tarikh lain atau digabungkan dengan program lain, pelanggan berhak menerima bayaran balik bagi jumlah yang telah dibayar kepada program yang dibatalkan sedemikian mengikut terma dan syarat yang telah di persetujui.

SEMUA BAYARAN BOLEH DIBUAT KEPADA:

ASL Training & Consultancy Sdn Bhd

(Visited 259 times, 1 visits today)
Scroll to Top