Terima Kasih (Kursus Frozen Food M3)

Terima Kasih Kerana Mendaftar!

Maklumat anda Telah Kami Simpan Di Dalam Email Newsletter Kami ( ProgramUsahawan.com) ..

new-emailTahniah, sebagai bonus kami telah merancang untuk meletakkan satu lagi kejutan hanya untuk mendaftar dengan kami! Saya pasti anda akan teruja dengan apa yang akan diberikan nanti..

Kami akan terus berkomunikasi dengan anda melalui Email. Pastikan anda tidak terlepas email-email kami selepas ini serta pastikan anda menyemak di ruangan Inbox atau “Promotion” (Khas untuk pelanggan yang menggunakan akaun gmail). 

Nota: Kami tidak akan spam anda dengan apa-apa jenis e-mel yang anda tidak minat . Jadi pastikan anda menyemak setiap e-mel yang kami hantar kepada anda. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, cadangan atau permasalahan, boleh maklumkan kepada pihak kami di email icare@programusahawan.com


program-bengkel-usahawan-frozen-food-350x350

RAHSIA BUAT DUIT DENGAN FROZEN FOOD

Program 2 hari ini diadakan untuk mendedahkan peserta kepada rangkaian produk, teknik penyediaan makanan sejuk beku, anggaran kos, pemasaran offline dan online, penjenamaan, sijil halal, pembungkusan dan lain-lain. Program akan ini lebih menekankan pada espek perniagaan sejuk beku yang boleh dipasarkan dipelbagai model, tempat bagi memenuhi permintaan tinggi di pasaran Malaysia dan antarabangsa.

Program ini bakal memperkenalkan cara kepada bakal usahawan untuk memulakan, mengurus, mengembangkan perniagaan dalam bidang makanan sejuk beku.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Scroll to Top