Terima Kasih Frozen Food M1

Terima Kasih Kerana Mendaftar!

Maklumat anda Telah Kami Simpan Di Dalam Email Newsletter Kami ( ProgramUsahawan.com) ..

new-emailTahniah, sebagai bonus kami telah merancang untuk meletakkan satu lagi kejutan hanya untuk mendaftar dengan kami! Saya pasti anda akan teruja dengan apa yang akan diberikan nanti..

Kami akan terus berkomunikasi dengan anda melalui Email. Pastikan anda tidak terlepas email-email kami selepas ini serta pastikan anda menyemak di ruangan Inbox atau “Promotion” (Khas untuk pelanggan yang menggunakan akaun gmail). 

Nota: Kami tidak akan spam anda dengan apa-apa jenis e-mel yang anda tidak minat . Jadi pastikan anda menyemak setiap e-mel yang kami hantar kepada anda. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, cadangan atau permasalahan, boleh maklumkan kepada pihak kami di email icare@programusahawan.com


bengkel-usahawan-frozen-food-roti-canai

RAHSIA BUAT DUIT DENGAN FROZEN FOOD-MODUL ROTI CANAI, ROTI PUTAR DAN MURTABAK

Adakah Anda Berminat untuk Pelajari Cara Membuat Frozen Food Roti Canai, Roti Putar dan Murtabak serta Boleh Buat Duit Dengan Produk Frozen Food?

Program ini diadakan untuk mendedahkan peserta kepada pembuatan produk makanan sejuk beku terutamanya roti canai, roti putar dan murtabak yang boleh di pasarkan di pelbagai tempat dan seterusnya mendedahkan peserta kepada kaedah pemprosesan untuk frozen food seperti pembungkusan, sijil halal dan lain-lain.

(Visited 124 times, 1 visits today)
Scroll to Top