Terima Kasih (Kursus Bina Website)

Terima Kasih Kerana Mendaftar!

Maklumat anda Telah Kami Simpan Di Dalam Email Newsletter Kami ( ProgramUsahawan.com) ..

Sila semak email anda untuk melihat status pembayaran secara online. Jika terdapat sebarang masalah mengenai pembayaran secara online, sila hubungi kami ditalian 03-51314978. 

Jika anda mendapat status pembayaran ” Successful” bermakna pembayaran anda berjaya didaftarkan pada sistem pendaftaran online kami.

Kami akan terus berkomunikasi dengan anda melalui Email. Pastikan anda tidak terlepas email-email kami selepas ini serta pastikan anda menyemak di ruangan Inbox atau “Promotion” (Khas untuk pelanggan yang menggunakan akaun gmail). 

Nota: Kami tidak akan spam anda dengan apa-apa jenis e-mel yang anda tidak minat . Jadi pastikan anda menyemak setiap e-mel yang kami hantar kepada anda. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, cadangan atau permasalahan, boleh maklumkan kepada pihak kami di email icare@programusahawan.com

KAMI ADA BEBERAPA CADANGAN LAIN SESUAI UNTUK MENINGKATKAN JUALAN PRODUK ATAU PERKHIDMATAN ANDA MELALUI ONLINE. SILA RUJUK MAKLUMAT DIBAWAH


Bengkel Pemasaran Online -Automasi Perniagaan

BAGAIMANA ANDA BOLEH AUTOMASI STRATEGI PEMASARAN ONLINE DENGAN BERKESAN ?

Kesibukan usahawan tidak dapat dinafikan. Jika terdapat penyelesaian dengan meletakan mesin atau robot yang boleh membantu kita dalam aktiviti pemasaran online dan ianya bergerak secara automasi, pasti menarik.

Dengan perkongsian program Automasi Online Marketing, ianya pasti membantu anda dalam mendapat pembantu Pemasaran Online yang akan berkerja menguruskan sebahagian aktiviti pemasaran secara dalam talian secara 24 jam tanpa henti.


Kursus Pemasaran Online SEO

BAGAIMANA PERNIAGAAN ANDA BOLEH BERADA PADA CARIAN 20 JUTA PENGGUNA AKTIF INTERNET DI MALAYSIA  ? 

Oleh itu, kami mencadangkan untuk anda menyertai Program 1st Page At Google  jika anda ingin fokus untuk mendalami strategi pemasaran online jangka panjang dan bakal menjimatkan kos pemasaran anda sebelum ini. Strategi ini di panggil Search Engine Optimization ( SEO ), dimana program ini peserta akan belajar lebih mendalam lagi dari segi teknikal SEO.

Program ini akan mendedahkan kepada anda strategi dan cara bagaimana perniagaan online anda boleh boleh berada pada 1st page google. Kenapa ramai yang berminat untuk berada pada carian laman pertama google ? 

(Visited 76 times, 1 visits today)
Scroll to Top